вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 5

Чавков ја презеде должноста од Спасовски

Новиот министер за внатрешни работи Митко Чавков го презеде кабинетот од претходниот министер Оливер Спасовски.

Чавков ја презеде должноста од Спасовски

Чавков ја презеде должноста од Спасовски

Последни вести

Во Министерството за внатрешни работи денеска беше извршено примопредавање на должноста министер за внатрешни работи.

Новиот министер за внатрешни работи Митко Чавков го презеде кабинетот од претходниот министер Оливер Спасовски.

Собранието на Македонија вчера ја констатира оставката на Спасовски, а на негово место го избра Чавков.

Најчитани вести