Македонија

Чавков на Совет за превенција во Охрид

Чавков на Совет за превенција во Охрид
Чавков на Совет за превенција во Охрид

Министерот за внатрешни работи, Митко Чавков денеска ќе го посети СВР Охрид, по што ќе присуствува на седницата на локалниот Совет за превенција.

Како што најави МВР, на седницата на Советот за превенција ќе се дискутира за мерките што ќе се преземат во пресрет на туристичката сезона во охридско-струшкиот регион.