четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 0

Чавков со телеграма до директорите на БЈБ и УБК за враќање на претходната состојба

Согласно донесените заклучоци, директорите се должни веднаш да ја воспостават претходната состојба во БЈБ и УБК, онака каква што била пред донесувањето на решенијата на Оливер Спасовски за распоредување, именување и разрешување на работници во Министерството за внатрешни работи.

Телеграма од Чавков до службите во МВР

Телеграма од Чавков до службите во МВР

Поврзани вести

Заменик министерот за внатрешни работи Митко Чавков денес испрати Телеграма до директорите на БЈБ, УБК, како и оддели во МВР преку која ги информира за заклучоците донесени на последната владина седница, пишува Денешен. 

Согласно донесените заклучоци, директорите се должни веднаш да ја воспостават претходната состојба во БЈБ и УБК, онака каква што била пред донесувањето на решенијата на Оливер Спасовски за распоредување, именување и разрешување на работници во Министерството за внатрешни работи

telegrama1telegrama2telegrama3

Најчитани вести