Македонија

Чавков во посета на Ресен

Чавков во посета на Ресен

Министерот за внатрешни работи Митко Чавков денеска во Ресен ќе присуствува на манифестацијата „Летен хепенинг 2016“, што се реализира во рамки на проектот „Безбедно на нашите плажи“.

Манифестацијата ќе се одржи на плажата „Конект“ на Преспанското Езеро.