Секс

Чека сами да сфатите: Нeколку знаци што покажуваат дека тој не е среќен

Чека сами да сфатите: Нeколку знаци што покажуваат дека тој не е среќен

Конечно сте стасале дома по напорниот работен ден, но наместо да разговарате за тоа како сте го поминале денот, во вашиот дом владее молк?

Никој не сака да се кара, но расправата често и не е потребна за да сфатите дека нешто меѓу вас не е во ред. Ако не се карате со вашиот партнер, но и понатаму неможете да се решите од чувствата дека нешто не е во ред, обрнете внимание, овие четири знаци се најверодостојни показатели дека вашиот партнер не е среќен, но не сака да ви каже.

  1. Предмети

Луѓето што придаваат поголема важност на предметите што ги поседуваат, помалку се сигурни во сопствените односи, а со такво однесување на некој начин се обидуваат да ја намалат осаменоста. Со други зборови, телевизорот може да ви послужи да откриете многу повеќе работи отколку што мислите!

  1. Не ве слуша

Никој не сака…