Македонија

Чешиново – Облешево ќе добие нова детска градинка

Чешиново – Облешево ќе добие нова детска градинка

Камен темелник за изградба на детска градинка ќе биде поставен денеска во општината Чешиново – Облешево.

На настанот најавено е присуство на министерот за труд и социјална политика Диме Спасов.

Покрај ова, министерот Спасов ќе оствари работна посета и на општина Македонска Каменица.