Македонија

Честитка од Трајановски по повод Велигден

Честитка од Трајановски по повод Велигден

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, на сите граѓани од православна вероисповед им го честита големиот празник Воскресение Христово – ВЕЛИГДЕН со желби за добро здравје, мир и благосостојба.

Христос воскресна – Вистина воскресна!