Свет

Четири бебиња пронајдени мртви во замрзнувач

Четири бебиња пронајдени мртви во замрзнувач

Полицијата во Јужноафриканската Република во близина на градот Мата.во два замрзнувачи за храна нашла четири мртви бебиња.

Полицијата уште го бара сопственикот на куќата во чии замрзнувачи се пронајдени бебињата.

Бебињата, кои биле пронајдени во саботата биле стари по еден и по два месеци, а полицијата уште го бара сопственикот на куќата кој за време на претресот не бил во домот.

Засега уште никој не е приведен за овој монструозен чин.