Секс

Четири експлозивни точки за сексуално задоволство

Четири експлозивни точки за сексуално задоволство

Не мораме посебно да истакнуваме каде се наоѓаат главните ерогени зони кај мажите, но затоа добрите љубовници знаат дека за фантаситчен секс потребно е да се вклучат и некои други, помалку очеигледни точки.

Човечкото тело е непрегледано пространство на нервни завршетоци и потенцијално експлозивни точки на задоволство, па се советуваме да го истражувате сантиметар по сантиметар, наизменично, неговото, па вашето во потрага по задоволство.

p1

С – точка

Станува збор за школката на неговото уво (по обликот на буквата С, па и оттаму и името), ова е суперчувствително подрачје. Полека со прстот или јазикот поминете го и ќе ви се допадне неговата реакција.

V – точка

Ова подрачје е на средината надворешна страна на вратот. Допирајќи ја оваа ерогена зона ќе го опуштуте цел негов ‘рбет, а по должина на неговиот грб ќе пратите пријатни бранови.

p2

К – точка

Кожата на надворешните страни на колената е полна со нервни завршетоци. Додека седите еден до друг, нежно допирајте ја оваа зона. Еднакво ќе ужива и доколку нежно го чешкате на ова место.

poljubac-1384348758-19674

G – точка

Да, да и тие ја имаат, но во овој случај мислиме на зголбовите. Кои копнеат за малку љубов. Кога следниот пат ќе му ги масирате стопалата, со кружни движења истријте му го секој зголб.