понеделник, 12 декември 2016  |  Вести денес: 2

Четири фризури што ја уништуваат косата

kosa-dolga

Последни вести

Ова се четири фризури што ја уништуваат косата. Еластичните ластичиња за коса се премногу цврсти па затоа косата со текот на времето слабее и пука.

Сите сакаме…

Најчитани вести