петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Четири фризури што ја уништуваат косата

Ова се четири фризури што ја уништуваат косата. Еластичните ластичиња за коса се премногу цврсти па затоа косата со текот на времето слабее и пука.

kosa-dolga

Поврзани вести

Ова се четири фризури што ја уништуваат косата. Еластичните ластичиња за коса се премногу цврсти па затоа косата со текот на времето слабее и пука.

Сите сакаме…

Најчитани вести