Крими хроника

Четири години казна затвор за напаѓачот на Шекеринска

Четири години казна затвор за напаѓачот на Шекеринска

Четири години казна затвор му пресуди Судот на Панче Ангелов кој е обвинет за напад на тогашната пратеничка, а сегашна министерка за одбрана, Радмила Шекеринска на крвавиот четврток што се случи на 27 април во Собранието.

На минатото рочиште Ангелов призна вина и побара да не оди во затвор.