понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 80

Четири грешки „в кревет“ што не смеете да си ги дозволите

Едно истражување дошло до откритие дека мажите по сексот најверојатно ќе заспијат за да избегнат комуникација. Која и да е причината, да заспиете веднаш по сексот е себичен чин.

10-most-common-sex-mistakes-too-intimate_0

Поврзани вести

Ако правите глупави грешки уште на самиот почеток, особено в кревет, црно ви се пишува. Поради тоа потрудете се овие, но и некои тривијални грешки да ги избегнувате уште оддалекува инаку статусот „сингл“ ви е загарантиран.

Жените не сакаат партнерот да го доживуваат како татко

Жените кои паѓаат на „татичко“ форите во кревет се премногу застапани во филмовите. Вистината е дека мнозинството жени не се палат на тоа. Ако сте на почеток од врската и не ја познавате доволно својата партнерка подобро зборот „татенце“ да го избегнувате додека им се препуштате на страстите.

10-most-common-sex-mistakes-refusing-to-kiss-after-oral_0

Нема одушевување кога мажот ќе потоне во сон веднаш по сексот

Едно истражување дошло до откритие дека мажите по сексот најверојатно ќе заспијат за да избегнат комуникација. Која и да е причината, да заспиете веднаш по сексот е себичен чин.

Ако не е во прашање секси сон во кој таа е во главна улога, жената не сака да слуша

На почетокот на врската и по првите сексуални акции ниту една жена не сака да слуша прераскажување сон во кој што нејзиниот партнер бил во друштво на некоја позната убавица како на пример Андријана Лима. Ако не е во прашање секс сон во кој што таа е во главна улога – задржете  го за себе.

Можеби сака играчки за секс, но не во комбинација со некој кој едвај го познава

Воведувањето играчки за секс во кревет не би требало да се случи одеднаш, без комуникација и добро познавање на желбите на партнерката. Довербата е клучна кога сексот е во прашање. Читајте меѓу редови, запознајте се, следете го нејзиниот говор на тело… Проучувајте се еден со друг пред да воведете некои новини во креветот.

Најчитани вести