Магазин

Четири хороскопски двојки што се судени еден за друг

Тие се привлекуваат со таква сила што нема да можат да одолеат и на крајот ќе завршат заедно. Осум хороскопски знаци, осум различни карактери. Колку и да се спротивставуваат, тие судбински се предодредени еден за друг.

Тие магнетно се привлекуваат и премногу се сакаат. Откријте дали вие и вашата сакана личност сте меѓу нив.

Овен и Вага

Помеѓу овие два знаци постои силна привлечност, затоа што толку многу се спротивни и едниот знак го пружа она што на другиот му недостига. Како два магнети, тие ќе се привлекуваат и привлекуваат се додека не попуштат и не завршат во прегратки. Проблемот настанува кога овенот станува премногу нетрпелив. Овните не размислуваат доволно, тргнуваат во акција, а потоа брзо почнуваат да се интересираат за нешто друго. Вагата тогаш може да се откаже од се и да побара некој постабилен. Овенот од друга страна би можел да побара некој што ќе го гледа со повеќе воодушевување, затоа што тоа е она што нему му треба. Врската помеѓу овие два знака е возможна, но ако се заснова само на физичка привлечност, тогаш ќе биде со краток век.

Бик и Скорпија

Бикот и скорпијата толку многу го сакаат сексот што таа компатибилност ќе им даде сила да ги пребродат речиси сите други разлики. И двајцата партнери чпувствуваат изразена потреба за страствени игри. Ако се друго биде во ред, ниту еден од нив никогаш нема да почувствува потреба за неверство. Надвор од постелата тие се помалку компатибилни. Подеднакво се тврдоглави и љубоморни. Бикот го сака партнерот како трофеј, додека скорпијата го посакува бикот во емотивна смисла. Доколку дојде до проблеми, ќе им биде потребно многу зрелост за да ги решат. Врската е исполнета со можни конфликти, но од друга страна постои огромна привлечност и врската може да успее ако партнерите се толерантни.

Рак и Јарец

Астролозите сметаат…