Свет

Четири полицајци убиени во Кабул

Четири полицајци убиени во Кабул

Талибанците убиле четири полицајци на контролниот пункт на југот од Авгранистан, во областа Нелманд, соопштува Ап.

Полицијата во моментов се обидува да ја врати контролата на пунктот која ја преземале талибанците.