Секс

Четири работи кои мажите ги посакуваат во кревет

Четири работи кои мажите ги посакуваат во кревет

Мажите често се истакнуваат дека се многу едноставни суштества, посебно кога е во прашање сексот, а жените се оние кои се комплицирани. Тоа и можеби е точно, ако и верувате на ангелтата на интернет изданието на американскиот „Космополитен“.

Имено, мажите составиле список на работи кои ги сакаат во кревет, а 4-те најчести се следниве:

1. Валкани разговори

Мажите откриваат дека не е потребно да се зборува многу и баш се што се случува, но уверуваат дека неколку „валкани“ зборови од страна на жените може многу да направи за нивното сексуално расположение. Исто така, тие се подготвени да ја почитуваат границата на партнерката, односно нема да ве присулуваат да направите нешто што не саклате. Меѓу зборовите кои најмногу ги палат се: само така, појако, ова е одлично и слично.

zavodenje-1418332084-52338

2. Преземање на контрола

Има нешто многу секси во жената која зн ае да ја преземе контролата, а притоа тоа да не мора да биде нешто многу комплицирано. Инцирање на секс, врзување, наредување каде и како да ве бакнува ќе го возбоду максимално, затоа уклучете ја фантазијата при кажувањето на заповедите.

3. Изненадување

Она што мажите во кревет го обожуваат е од време на време да ги изненадите со некоја нова поза, изграча или необично место.

par-1414527294-50279

„Погрижете се да откриете што сакаме и понекогаш излезете од вашата сигурна зона. Моментите во кои не можете да се контролирате и да ни покажете дека само нас не посакувате се непроценливи“, откриваат испитаниците.

4. Гледање

Мажите не кријат дека се визуелн и типови, па ако ги пали кога партнерката им овозможува добар поглед на акцијата, направете го тоа. Уште ако тоа му било досега забрането, ќе го донесете до лудило!