четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 9

Четири забавни факти за разголените мажи

Muskarci1-670x375-650x375

Последни вести

Сите дами кои имале можност да искусат долга врска, забележале дека нивниот маж нема проблем со сопствената голтоија. Еве зошто тоа е така:

Немаат комплекс пред жените

Се чини дека на мажите им е многу полесно отколку на жените прд другите да ја соблечат целата своја гардероба од себе. Една нудистичка група открила дека дури 65 отсто од нивните редовни членови им припаѓаат на мажите.

Машкото тело е топло

Мажите имаат поголема мускулна маса од жените. Со самото тоа, нивното тело произведува повеќе топлина и им треба помалку гардероба. Поради тоа, голите мажи се толку жешки со што можат да ви послужат како ќебенце во студените ноќи.

Тие не поднесуваат пижами

Не им се пријатни и повеќе сакаат да ги носат по дома отколку да спијат во нив. Едно неодамнешно истражување покажало дека поголем број од припадниците на посилниот пол спијат потполно голи или евентуално во боксерки и маица.

Незгодно им е од другите мажи

Дури 89 отсто од мажите го споредуваат со своето голо тело и големината на пенисот со останатите мажи. Тоа го прават скришно во текот на туширањето во заедничка соблекувална или си ја мерат гордоста на плажа.

Најчитани вести