четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 2

Четиричасовен прекин на патот Маврово – Дебар кај Бошков мост

Патниот правец Маврово - Дебар кај Бошков мост - Косоврати и денеска ќе биде во прекин од 12 до 16 часот поради асфалтирање.

возила

Поврзани вести

Јавното претпријатие Македонија пат информира дека во зависност од потребите ќе бидат пропуштани само приоритетни возила како брза помош, полиција или противпожарна.

Најчитани вести