Магазин

Читајте ги знаците: Дали тој ќе биде вашиот сопруг?

Читајте ги знаците: Дали тој ќе биде вашиот сопруг?

На многу луѓе им било потребно многу време да го пронајдат вистинскиот, некои го имаат од детството, а некои уште трагаат по него. Станува збор за вистинската љубов која во голема мера нè прави среќни. Ако сте запознале личност која ви го „одзема“ умот и ви го запира здивот, прочитајте кои знаци откриваат дека токму тој ќе биде вашиот иден сопруг.

Се фали со вас – ве спомнува вас и вашите успеси пред своите пријатели и роднини

Се жртвува за вас – подготвен е да пресели некаде, да прескокне тренинг или да одложи некоја дружба поради вас

Се наоѓате на иста бранова должина – имате слични погледи за животот, слични ставови и размислувања за кариерата, семејството и плановите за иднината

Не се обидува да ве промени – ве сака со сите ваши доблести и мани и не се обидува да ве претвори во нешто што не сте

Може да се замисли себеси во брак со вас – кога зборувате за брак, тоа не му предизвикува непријатност, туку му мами насмевка на лицето

Сте успеале да бидете разделени месец дена или повеќе – било тешко и тажно, но сте го преброделе и тоа
„Ми недостигаш“ не е само обична фраза – кога сте разделени праќа смс порака со оваа содржина или се јавува само за да ви каже колку е тажно без вас

Отворени сте во сексот – комуницирате, отворени сте и точно знаете кој што сака и кој што не сака во сексот
Ги планирате следните 6 месеци заедно – заедно правите планови за годишен одмор или викенд некаде надвор од градот

Можете да се расплачете пред него без срам – во негово присуство се чувствувате сосем природно и не ви е срам да бидете тажни или расплакани

Одлично се согласува со вашите блиски – не му претставува проблем да ги покани вашиот брат или татко на гости или пак се јавува на телефон и разговара кога ќе се јави некој од нив

Спонтано ви кажува дека сте убави – токму оној ден кога не сте нашминкани, кога косата не ви е средена или сте ја облекле најразвлечената тренерка