недела, 25 јуни 2017  |  Вести денес: 34

Човекот кој се фрли пред тенковите и стана симбол на неуспешниот пуч во Турција

Тој подоцна објаснил дека веднаш штом слушнал дека, „предавниците“ како што ги нарекува, се обиделе да направат воен удар излегол на улица за да си ја одбрани татковината.

tenk-covek

Поврзани вести

Метин Доган стана симболот на неуспешниот воен удар во Турција.
Кога војниците се обидоа да изведат воен удар, Доган се фрли пред тенковите, во обид да ги застане.
metin
Тој подоцна објаснил дека веднаш штом слушнал дека, „предавниците“ како што ги нарекува, се обиделе да направат воен удар излегол на улица за да си ја одбрани татковината.

Најчитани вести