сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Чудни знаци кои покажуваат дека ви недостига сон

son

Поврзани вести

Ако се успее да се заспие во рок од пет минути веднаш по легнувањето во кревет, тоа е јасен знак дека е потребно повеќе сон. Кога недостасува сон, луѓето често посегнуваат по храна и тоа за жал онаа нездравата.

Еве неколку јасни знаци дека ви е потребно повеќе сон.

Најчитани вести