четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 44

Чудо: Досега невидена работа во Саудиска Арабија – падна град! (ВИДЕО)

Според извештаите на метеоролозите во оваа држава само за два дена изврнало дожд колку за осум години.

Чудо: Досега невидена работа во Саудиска Арабија - падна град!

Чудо: Досега невидена работа во Саудиска Арабија - падна град!

Поврзани вести

Во Саудиска Арабија, освен обилните врнежи и поплави се слуќи и досега невидена рабоа – Падна град!

Според извештаите на метеоролозите во оваа држава само за два дена изврнало дожд колку за осум години. А, жителите на Саудиска Арабија за првпат во својот живот имале можност со свои очи да видат како паѓа град кој бил со величина на лешник.

Најчитани вести