Свет

Чудо на природата: Улиците на Сао Паоло прекриени со мраз

Чудо на природата: Улиците на Сао Паоло прекриени со мраз

Силно невреме го зафатило бразилскиот град Сао Паоло во неделата, по што улиците останале прекриени со мраз.

2

Жителите биле изненадени и велат дека не виделе ништо слично. Крововите и улиците биле целосно прекриени со мраз.

3

Невремето зад себе оставило пустош, а мразот создал проблеми, најмногу за возачите.