Магазин

Чудо на природата: Водопад со лава

Чудо на природата: Водопад со лава

Ремек дело на природата, секој февруари неколку часа пред зајдисонце во Калифорнија може да се види фасцинантна глетка која за жал трае само неколку минути. Во тој момент сончевата светлина која паѓа под одреден агол и прави водопад за да изгледа како вулканска лава.