петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Црногорски газда ги почастил најдобрите работници со луксузно крстарење

2SRE105_ITALY_SHIP__0616_11-630x379

Последни вести

Четиринаесет од најдобрите работници во фирмата добиле крстарење на луксузен крузер од сопственикот на синџирот продавници за спортска опрема „Цакан спорт“ Радомир Новаковиќ Цакан.

Во организација на туристичката агенција “Allegra Montenegro” работниците ќе крстарат по западен Медитеран од 9 до 19 јануари.

„Ќе крстарат со крузерот Сплендид кој е најголем луксузен брод од флотата МСЦ. Тргнуваат од Џенова, а ќе ја посетат Барселона, Сицилија, Рим, Венеција и Милано“, изјави директорот на Allegra, Михаило Вукиќ.

Пред две години Новаковиќ ги награди четворицата најдобри работници со нови автомобили.

Најчитани вести