понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 4

Да бидеме хумани, да го спасиме Данијал!

apel

Поврзани вести

Данијал Алија е младо момче кое боледува од Јунигов сарком, тип на коскен тумор, кој мора итно да се третира во Турција.За да му помогнеме на Данијал во неговата борба за здравјето и животот, неговото семејство замолува да одвоиме сите од нашето малку, и да помогнеме.

Да го спасиме Данијал!

T.MOBILE 070 143-105

ONE 075 143-171

VIP 077 143-779

Трансакциска сметка:  KOMERCIJALNA BANKA 300007037311527

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза

Најчитани вести