петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Да бидеме хумани, да му помогнеме на младиот Никола

nikola500 (1)

Последни вести

Да бидеме хумани и да му помогнеме на дваесет и седумгодишниот Никола Докиќ, кој боледува од рак на лимфните жлезди, а поради финансиска исцрпеност не е во можност да го покрие своето лекување.

nikola

Сите кои сакаат да донираат можат да го сторат тоа на следните броеви:

077 143 144 (за корисниците на ВИП)

075 143 111 ( за корисниците на ОНЕ)

070 143 115 (за корисниците на Т – мобиле)

Исто така сите хумани граѓани можат да донираат и на следната жиро сметка:

donacii

 

Да бидеме хумани и да одвоиме едно попладневно кафе за да спасиме еден млад организам.

Најчитани вести