сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Да бидеме хумани, на еден млад татко му треба наша помош!

dijagnoza-humanostt

Последни вести

Да ја покажеме повторно нашата хуманост и да му помогнеме на Марјан Вељаноски.

Тој е 30- годишен татко на две малолетни деца, со дијагностициран рак на кожа.

За терапија е потребен лек, кој е со месечни трошоци од 8 илјади евра.
Апелираме до граѓаните да донираат средства за помош на Вељаноски:
>> Жиро сметка 530 – 5000121483-34
>> Депонент: Охридска банка АД Охрид
>> назнака: за лекување на Марјан Вељаноски

Најчитани вести