Македонија

Да му помогнеме на Максим да ги види своите родители

Да му помогнеме на Максим да ги види своите родители

Драги пријатели! Ајде како и досега да подадеме рака, да му помогнеме на Максим Стојановски да ги види своите родители и сите кои премногу го сакаат.

Две и полгодишниот Максим има проблеми со видот и му е потребна помош! Да бидеме хумани!

Решението за видот на Максим е во операција во странство, две интервенции веќе се направени, меѓу останатото и  со помош на хуманоста на нашите граѓани, но проблемот на Максим со очните нерви е сложен и треба да се третира повеќе пати, односно на секои 6 (шест) месеци.

Интервенциите се извршуваат во Русија, и на семејството му се потребни 6000 евра.

Донирајте на:

Т-Мобиле 070 143 133, Вип 077 143 110 и на ONE 075 143 171!