Македонија

Да помогнеме во изградбата на манастирот „Преображение Христово“

Да помогнеме во изградбата на манастирот „Преображение Христово“

По цели 100 години во Гостивар ќе се гради манастир. Започна изградбата на манастирот „Преображение Христово“ во населбата Циглана во Гостивар.

Манастирот започна да се гради по иницијатива на граѓаните, со нивни донации и средства.

Се повикуваат сите заинтересирани граѓани кои сакаат да помогнат во изградбата на манастирот, да донираат на жиро сметка: 240340103336828 – УНИ банка.

За сите останати информации, граѓаните можат да се информираат на телефонскиот број: 078703337.