Свет

Дали Македонија заработи казна од УЕФА?

Дали Македонија заработи казна од УЕФА?

Во неколку наврати од мечот од трибините летаа тврди предмети, а исто така се користеа и ласери за да се дефокусираат противниците.

Во моментот на постигнувањето на еден од погодоците на Јужната трибина се запали и факел во блокот шест. Случувањата на мечот се влезени во записникот на делегатот, а на потег сега се дисциплинците на УЕФА кои ќе одлучат дали ќе биде доделена казна и каква ќе биде.