Македонија

Дали овој човек заслужува да биде твојот премиер? (ВИДЕО)

Дали овој човек заслужува да биде твојот премиер? (ВИДЕО)
Низ социјалните мрежи кружи видео кое со голема брзина се прошири низ интернет просторот.

Видеото го дава одговорот на прашањата дали Зоран Заев заслужува да биде премиер и дали ја заслужува довербата од граѓаните.