петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 67

Дали знаете со што се занимава Чарли Шин во моментов?

Јавното признание на Чарли Шин дека има ХИВ дијагноза во голема мерка влијаеше на свеста на луѓето за овој вирус, а сега славниот актер планира да влијае и на грижата за превенцијата.

charli-sheen

Поврзани вести

Јавното признание на Чарли Шин дека има ХИВ дијагноза во голема мерка влијаеше на свеста на луѓето за овој вирус, а сега славниот актер планира да влијае и на грижата за превенцијата.

Лондонскиот производител на сексуални играчки „Лело“ има нова линија кондоми Lelo Hex, а Чарли Шин е нивен заштитен знак.

Во првата реклама Чарли сериозно говори за тоа зошто сите луѓе би требало да користат кондоми.

-И јас мислев исто: дека кондомите се за другите луѓе и додава дека очигледно неговото избегнување на презервативи го довело до толку сериозни последици.

-Чудна е таа комбинација. Знаете луѓето и натаму сакаат да бидат како мене и да го искусат мојот живот, но постои еден детал во кој што не сакаат да учествуваат, вели Шин.

-Тие може да го избегнат, ако го користат ова.

Најчитани вести