петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 39

Дама цел живот – Жените во овој хороскопски знак се единствени!

Раковите се единствени и неповторливо добри личности, дами за пример. Тие во вашиот живот сосема ќе ги променат законите на физиката и ќе го превртат вашиот живот наопаку.

zena

Поврзани вести

Дали вашата поубава половина е во овој хороскопски знак? Раковите се единствени и неповторливо добри личности, дами за пример. Тие во вашиот живот сосема ќе ги променат законите на физиката и ќе го превртат вашиот живот наопаку. Тие се во состојба од која било куќа да направат дом и да ви пружат искрена топлина во секој асект од животот.

Во креветот исто така се нежни, силни, сензуални, нескротливи и непредвидливи. Нивните бакнежи не можат да ги купат и целото злто на овој свет. Нивните искрени души бараат личност која знае да сака и која ќе знае да ги разбере нивните воздишки. Оваа жена сака маж којќе и даде поддршка и ќе се бори со неа во сите битки. За возврат ќе му го даде целото свое битие.

Совршена сопсруга, грижлива и добра мајка, таа плани со својот вроден шарм кој го носи како вистинска дама, природно и спонтано.

Таа е вредна и сестрана, за себа посакува маж кој ќе биде силен и одлучен, но и грижлив и одговорен.

Најчитани вести