Македонија,Магазин

(ВИДЕО) Даниел Кајмакоски победи на Х фактор Адриа

(ВИДЕО) Даниел Кајмакоски победи на Х фактор Адриа

Нашиот претставник Даниел Кајмакоски победи на првото издание на Х фактор Адриа.Во двобој со Тамара, освои повеќе гласови од публиката. Даниел доби 10 илјади евра, возило мини купер и ќе сними албум за Сони.

Даниел важеше за фаворит од почетокот на шоуто, но до последно не се знаеше дали ќе ја понесе победата.

Последната песна „The Hardest Thing“ од Тоше Проески ја испеа на сцена со македонско знаме.

Честитки!

Со овој настап и распалување на сцената, покажа кој е најдобар!