Магазин

Даниел ќе пее на англиски на Евросонг во Виена

Даниел ќе пее на англиски на Евросонг во Виена

Македонскиот евровизиски претставник, Даниел Кајмакоски, интензивно работи на англиската верзија на песната “Лисја есенски” во студиото на продуцентот Роберт Билбилов.

“Во моментов сме концентрирани и напорно работиме на новиот аранжман на песната на англиски јазик. Даниел, во Виена, на Евросонг, ќе се претстави на англиски јазик. Публиката ќе одлучи како ќе звучи и дали $ се допаѓа новиот аранжман на песната”, ни изјави кусо Билбилов, кој додаде дека евровизискиот ангажман со Кајмакоски е негова најважна работна преокупација во моментов, пишува Вест.

Целиот текст можете да го прочитате овде.

ФОТО: Фејсбук/Билбилов/Кајмакоски