четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Даниел во улога на Горан Бреговиќ (ВИДЕО)

Како и во изминатите епизоди тој и овојпат ги освои симпатиите на балканската јавност, но и на популарното жири кое не штедеше пофални зборови за неговиот настап.

Даниел во улога на Горан Бреговиќ

Даниел во улога на Горан Бреговиќ

Поврзани вести

Македонскиот претставник Даниел Кајмакоски во најновото издание на ТЛЗП го имитираше Горан Бреговиќ.

Како и во изминатите епизоди тој и овојпат ги освои симпатиите на балканската јавност, но и на популарното жири кое не штедеше пофални зборови за неговиот настап.

– Па, ти беше подобар и од самиот Брега – му се обрати Владо Георгиев на Даниел.

Позитивни коментари доби и од останатите членови.

Погледнете го настапот:

Најчитани вести