среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Даночни пријави ќе може да се поднесуваат и в понеделник

ujp

Последни вести

Граѓаните и в понеделник ќе можат да поднесат годишна даночна пријава за персонален данок на доход. Управата за јавни приходи информира дека поради тоа што 15 март, до кога треба да се пријави персоналецот, паѓа во неработен ден, пријави ќе примаат и на 16 март.

Регионалните дирекции и даночните одделенија ќе работат и в сабота до 14 часот.

Веќе од вторник 17 март ќе можат да се поднесуваат и исправки на поднесените годишни даночни пријави за персонален данок на доход.

Најчитани вести