четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 2

Данок можете да пријавите и во понеделник

ujp_sitel

Последни вести

Сите оние што досега не поднеле годишна даночна пријава за персонален данок на доход, тоа ќе може да го направат и во понеделник. Управата за јавни приходи информира дека поради тоа што 15 март, до кога треба да се пријави персоналецот, паѓа во неработен ден, пријави ќе примаат и на 16 март.

Регионалните дирекции и даночните одделенија ќе работат и в сабота до 14 часот.

Веќе од вторник 17 март ќе можат да се поднесуваат и исправки на поднесените годишни даночни пријави за персонален данок на доход.

фото: Сител

Најчитани вести