Магазин

Дара Бубамара го покажа своето тело во бикини

Дара Бубамара го покажа своето тело во бикини

И покрај тоа што е во големи долгови, српската фолкерка, Дара Бубамара реши да искешира 8 илјади евра и летово да се одмори во Анталија со семејството.

Таа објави неколку фотографии во бикини, па погледнете како и стојат:

dara-bubamara-turska-letovanje-pesme-dugovanja-1403904489-524603

dara-bubamara-turska-letovanje-pesme-dugovanja-1403904489-524605