Политика

Дебакл на СДСМ во Охрид (ФОТО)

Дебакл на СДСМ во Охрид (ФОТО)

Дебакл по дебакл за СДСМ. Се помал број граѓани ја даваат поддршката со своето присуство на нивните митинзи.

Вечерва СДСМ и Коалицијата одржуваат митинг во Охрид, каде што посетеноста е многу мала.

Црните проекти и сценарија на СДСМ веќе се прочитани кај граѓаните.

sdsm-ohrid