недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 0

Дебарскиот регион денес без струја

Поширокиот Дебарски регион денеска од 7 до 17 часот е без елекрична енергија.

133365578

Поврзани вести

– Поради планирана редовна годишна ревизија на опремата на енергетски постројки во кругот на  хидроелектричната централа Шпиље во Дебар  од страна на АД ЕЛЕМ, денеска без електрична енергија ќе биде конзумот на целата територија на општина Дебар, општина Центар Жупа и Долнореканскиот крај, општина Маврово-Ростуше, како и сите индустриски објекти во овие три општини, соопшти ЕВН Македонија.

Најчитани вести