четврток, 30 март 2017  |  Вести денес: 22

Дебата „Домашните наспроти странските инвестиции“

Институтот за европска политика (ЕПИ) денеска организира дебата на тема „Домашните наспроти странските инвестиции во Република Македонија: политики за поддршка и нивните ефекти“.

investiciski bran

Поврзани вести

Институтот за европска политика (ЕПИ) денеска организира дебата на тема „Домашните наспроти странските инвестиции во Република Македонија: политики за поддршка и нивните ефекти“.

Дебатата е дел од проектот „Дијалози за визија“ кој е поддржан од Британската амбасада во Скопје.

На настанот најавено е присуство на британскиот амбасадор во Македонија, Чарлс Гарет и директорката на ЕПИ, Малинка Ристевска – Јорданова.

Најчитани вести