петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Дебата на Правен факултет за креирање нови работни места

Дебатата се организира во рамки на 2016 Free market Road Show.

Дебата на Правен факултет за креирање нови работни места

Дебата на Правен факултет за креирање нови работни места

Последни вести

Австрискиот економски центар од Виена и Правниот факултет „Јустинијан Први“ од Скопје денеска организираат дебата на тема „Креирање нови работни места и поттикнување претприемништво преку концептот на хибриден пазарен модел „sharing economy“ и засилување на европската демократија во рамки на меѓународната конференција „Европа во време на промени“.

Најчитани вести