четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Дебата „Прогласување на Шар Планина за национален парк“

sar planina

Поврзани вести

Во рамки на проектот „Мобилен парламент денеска во Тетово ќе се одржи дебата на тема „Прогласување на Шар Планина за национален парк“, во организација на граѓанската асоцијација МОСТ.

Како што соопшти Министерството за животна средина и просторно планирање на Македонија дебатата е со почеток во 13:30 часот во ресторан Тетекс АРМ во Тетово.

На дебатата ќе присуствуваат претставници од невладиниот сектор и од министерството за животна средина и просторно планирање.

Најчитани вести