недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Дебата за предлогот за нов државен грб на Република Македонија

Nov-Grb-na-Makedonija

Последни вести

Во просториите на Филозофскиот факултет ќе се одржи дебата во врска со предлогот за нов државен грб на Република Македонија.

На дебатата ќе присуствуваат повеќе стручни лица од областа, меѓу кои претставници на Институтот за историја при Филозофскиот факултет, Институтот за историја на уметност и археологија, претставници на Здружението на хералдичари, и др.

 

Најчитани вести