понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Дебата за предлогот за нов државен грб

Nov-Grb-na-Makedonija

Последни вести

Институтот за национална историја денеска во Скопје организира дебата за предлогот за нов државен грб на Република Македонија.

На дебатата ќе присуствуваат претставници на Институтот за национална историја, Институтот за историја при Филозофскиот факултет, претставници на Здружението на хералдичари и други експерти од оваа област.

Најчитани вести