понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 75

Дебата за странските инвестиции во Македонија

Дебата на тема за странските инвестиции во Република Македонија ќе се одржи денеска во Скопје во организација на  Балканската истражувачка репортерска мрежа (БИРН).

133601756

Поврзани вести

На настанот ќе бидат дискутирани повеќе аспекти од политиките за привлекување странски инвестиции во Македонија, како успешноста на оваа владина политика, степенот на реализација на странските инвестиции и ефектите од истите.

Најчитани вести