Македонија

Деца без родители денеска на Попова Шапка во организација на УМС

Деца без родители денеска на Попова Шапка во организација на УМС

Сакаме да го искористиме овој преубав ден на Попова Шапка, дојдени сме со дечињата од  Домот за социјална грижа за деца „25 Мај„ од Бутел, да поминеме еден убав зимски ден со многу скијање санкање и добра забава. Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ веќе неколку години наназад го организира овој проект со позитивна енергија, добра мисла со надеж да оставиме насмевка кај овие деца и да оставиме спомени кои ќе ги понесат со себе, велат од Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ.