Македонија

Дефект на водоводната мрежа на улица Македонија

Дефект на водоводната мрежа на улица Македонија

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-150 милиметри на улица Македонија, без водоснабдување ќе останат корисниците на потегот од улицата Даме Груев до улицата Димитрија Чуповски, информираат од ЈП „Водовод и канализација“.

Корисниците ќе немаат вода од 10:40 часот па се до санирање на дефектот.